KÜTAHYA’NIN GÜZELLİKLERİ ARTIK SANAL TURDA
300x250

 

Vatandaşlar “Panorama Kütahya" ile Kütahya'yı evlerinden, işyerlerinden, istedikleri her an her yerden rahatlıkla gezip görebiliyor.

Kütahya'nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Kütahya Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kütahya’nın ilk ve tek 360 derecelik Gigapixel Sanal Turu ile vatandaşlar,13 nokta 54 alanı ziyaret edebiliyor.

Kütahya Belediyesi resmi internet sitesi olan http://www.kutahya.bel.tr/360/1/2/ adresinde yer alan panoramadaki sanal tur simgelerinin tıklanması halinde Macar Evi, Jeoloji Müzesi, Sıtkı Olçar Müzesi, Kent Tarihi Müzesi Milli Mücadele Müzesi, Germiyan Sokak, Kütahya Kalesi, Döner Restaurant, Belediye Sosyal Tesisler, Çamlıca Restaurant, Orman Köşkleri, Zafer Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Ulu Camii ve Belediye Hizmet Binası olmak üzere 13 nokta da gezinti yapılabiliyor.

Vatandaşlara gigapixel kalitede fotoğraf ve farklı mekanlar ile sanal tur gezisi hizmeti sunan Kütahya Belediyesi, zorunlu olmadıkça sokağa çıkmanın tehlikeli olduğu pandemi döneminde şehrin özlenen yerlerini görebilme fırsatı sunuyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği