'KÜTAHYAMIZA HİZMETE DEVAM EDİYORUZ '
300x250

Ak Parti Kütahya Medya Tanıtım Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kütahyamıza hizmete devam ediyoruz denildi ve Tavşanlı- Domaniç Karayolunun çok yakında ihale ilanının yayınlanıp ihalesinin gerçekleştirileceği bildirildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi  ;

Zafer OSB Bölgesinde Yuteks firmasına 70bin 532 m2 alanın tahsisinin verilmesi ve bu işletmede 2200 vatandaşımıza istihdam müjdesi halk arasında büyük sevinç oluşturmuştu. 

Geçtiğimiz günlerde Bölgemizde meydana gelen don ve dolu olayının ardından Cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığı tarafından zarar gören çiftçilerimizin zararlarının karşılanması için 3 milyon Tl'lik destek müjdesi,

Domaniç ilçemizde yapılacak
10 Yataklı  ilçe Hastanesinin yapım ihalesinin tamamlanması ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi  tam donanımlı Ağız Diş sağlığı uygulama ve araştırma merkezinin açılacağı  mujdesi açıklanmıştı.

Hemşehrilerimize kısa zamanda büyük bir müjde daha geliyor....

Tavşanlı Domaniç karayolunun  yapımı beklenen 15.2 km lık bölümünün Ocak ayı içerisinde ihaleye çıkacağı ve kısa zamanda tamamlanıp vatandaşımızın hizmetine girmesi bekleniliyor.

Konu ile Alakalı 
AK Parti Kütahya  İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Yapmış olduğu açıklamada ; "AK Parti Kütahya Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Tan, Ishak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile birlikte  Sık sık yapmış olduğumuz Ulaştırma ve Altyapı  Bakanlığı  ziyaretlerimizde dile getirdigimiz  ve Sayın Bakanımız Karaismaoglu'nun Kütahya ziyaretlerinde de  kendisine yolu bizzat göstererek talepte bulunduğumuz Tavşanlı Domaniç karayolunun bu ay içerisinde ihale ilanının yayınlanıp ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi."

Bölgemizde Şuanda daha önce başlanan
Emet Hisarcık, 
Simav Hisarcık, 
Emet Tavşanlı,Abide Simav, Çavdarhisar Emet,Kütahya Aslanapa yokuş 
yol yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış ve halkımızın kullanımına açılmış  durumda.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği