KÜTAHYALI ŞOFÖRLER DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBER OLDU
300x250
Deprem bölgesine sağlanan ulaşımda şoförlerin gayretleri de yadsınamaz. Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Odasına bağlı şoförler, kendi araçları ile deprem bölgesinde görev alacak arama kurtarma ekiplerini hiçbir ücret talep etmeden bölgeye ulaştırdı.
Kahramanmaraş ve Elbistan merkezli iki depremin ardından yaralarını hızlı bir şekilde sarmaya çalışan Türk milleti ilk günden itibaren kenetlenerek bölgeye en küçüğünden en büyük vatandaşımız yardıma koştu. Her bir Türk milleti gibi kalbi bölgede atan diğer insanlarda şoförlerdi. Onlarda hiç düşünmeden araçlarının başına geçerek ellerini taşın altına koydular.
DEPREM BÖLGESİNE ARAMA KURTARMA EKİPLERİNİ TAŞIDILAR
Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Odasına bağlı şoförler ilk günden bugüne gelene kadar bölgeye Arama Kurtarma ekipleri dâhil birçok vatandaşı deprem bölgelerine yetiştirebilmek için hem canlarını hem de mallarını hiç düşünmeden ortaya koydular. Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak gazetemize yaptığı özel açıklamada deprem bölgesine 150 araç desteği ile şoförlerimiz birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olacak bu günlerde elinden gelenin fazlasını yaparak ihtiyaç halinde her daim göreve hazırız” ifadelerine yer verdi.
ŞOFÖRLER DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBER OLDULAR
Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak  VİZYON Gazetesine yaptığı özel açıklamada şu ifadelere yer verdi. Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası olarak depremin gerçekleştiği günün sabahı acil olarak yönetim kurulumuzu topladık ve bir eylem planı oluşturduk. Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik ve Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Âlim Işık’la irtibata geçerek göreve hazır olduğumuzu bildirdik. Deprem bölgesinden bireysel olarak Odamıza gelen tahliye çağrılarının tümünü cevaplayarak bölgeye giden esnafımızla koordinasyon sağlayarak talepleri karşılamaya çalıştık. Deprem bölgesine 150 araçla desteğimizi sürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. ” dedi.
KURUMLARIMIZIN EKİPLERİNİ BÖLGEYE SORUNSUZ ULAŞTIRDIK
Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, AFAD, İl Sağlık Müdürlüğü, Millî Eğitim Müdürlüğü, Kütahya Müftülüğü, gibi kurumlarla koordinasyon içinde olup taleplerin tümünü karşıladık. Deprem bölgesinden ilimize gelen tüm depremzede kardeşlerimizi sorunsuz şekilde şehrimize ulaştırdık. Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Adana olmak üzere tüm illerimize hizmet eden tüm kurtarma ekiplerimiz, belediye ekiplerimiz, doktor ve hemşirelerimiz, operatörlerimiz, madencilerimiz, imamlarımız, yardımcı personelimiz ve gönüllülerimize bu süreçte Devletimizin ve milletimizin yardımına koştukları için teşekkürü bir borç olarak biliyoruz.
GÖNÜLLÜLÜK ESASI İLE BÖLGEYE GİDEN ŞOFÖRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlimiz kurumlarından arama ve kurtarma ekipleri bölgeye hızlı bir şekilde ve güvenli bir şekilde ulaşmalarına olanak sağlayan ve bu vesileyle belirtilen tüm kişileri bölgeye gönüllülük esasına dayalı şekilde ulaştıran,150 aracıyla hizmet eden tüm servisçi ve minibüsçü esnafımıza teşekkür ediyorum. Şehir içinde taşımacılık hizmeti verdiği için bölgeye araçlarıyla intikal edemeyen ancak Depremin gerçekleştiği ilk gün hak edişlerinin tümünü depremzedelere bağışlayan Halk Otobüsçü esnafımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Sözlerime son verirken bir kez daha Devletimiz ve Milletimizin her zaman yanında olduğumuzu bildiriyor.Ve bu sürecin en kısa sürede ve en az hasarla atlatılmasını yüce rabbimizden niyaz ediyoruz” dedi
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği