Kütahyalı kamyon şoförü park halindeki aracında ölü bulundu
300x250

Şehirler arası nakliyat işi yapan Kütahyalı Kamyon şoförü Sadık Azteğin (43), Antalya'da park halindeki aracında ölü olarak bulundu. 

Olay, Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi Şehit Mustafa Gürcan Caddesi yan yolda meydana geldi.

Şehirlerarası nakliyat işi yapan Kütahyalı Kamyon sürücüsü Sadık Azteğin, 43 DC 652 plakalı kamyonuna sardığı yükle Manavgat'a gitti. Yükünü buraya boşaltan Azteğin, ardından Döşemealtı İlçesinde mola verdi ve arkadaşı Ali Taşdemir yemek yedikten sonra kamyonunda dinlenmeye geçti.

Birlikte mola vererek ayrıldığı arkadaşı Ali Taşdemir, Serik'e yükünü bıraktıktan sonra gün boyu Sadık Azteğin'den haber alamayınca mola verdikleri alana geri döndü. Durumdan şüphelenen Ali Taşdemir,  mola verdikleri alanda kapıları kilitli olan kamyondaki arkadaşını uyandıramayınca, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, aracın kapılarını açtıktan sonra yaptıkları incelemelerde Sadık Azteğin'in hayatını kaybettiğini belirlediler. 

Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Azteğin'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği