Kütahya'da TCDD'ye ait cihazları çalan 3 kişi tutuklandı
300x250

TCDD'ye ait tren yolu hattı boyunca belirli mesafelerde bulunan Empadans Bond cihazlarının çalınması üzerine çalışma başlatan Jandarma Dedektifleri,3 kişiyi yakalayarak adli mercilere teslim etti. Tutuklanan 3 kişi cezaevine konuldu. 

Kütahya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konuya ilişkin verilen bilgi notunda  şu bilgilere yer verildiİ

Kütahya il merkezi ve Tavşanlı ilçesi mülki sınırları içerisinden geçmekte olan TCDD'ye ait tren yolu hattı boyunca belirli mesafelerde bulunan Empadans Bond cihazlarının farklı tarihlerde çalındığına dair 30.03.2022 tarihinde TCDD yetkilileri tarafından ihbarda bulunulmuştur.

Fail / faillerin yakalanması için; Kütahya İl K.lığınca JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Tavşanlı İlçe K.lığı personelinden oluşan özel ekip kurulmuştur. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan olay yeri incelemeleri, istihbari çalışmalar ve olay yeri çevresinde bulunan güvenlik kameraları ve anayol üzerinde bulunan PTS'ler incelendiğinde, olay yerine giden araç ile olay günü ve saati ile bağlantılı olabileceği değerlendirilen 27... plakalı, krem renkli Fiat/Tofaş Şahin marka aracın olduğu değerlendirilerek, bu araç üzerinde yapılan araştırma ve çalışmalar sonucu olayın faillerinin F.K.(1985 d.lu), M.Ç. (1998 d.lu), ve F.K (2001 d.lu) isimli şahıslar olduğu ve çalınan malzemeleri Kütahya Merkezde faaliyet gösteren bir hurdacıya sattıkları tespit edilmiştir.

Şüphelilerin ikametlerinde 04.04.2022 günü yapılan arama sonucu yakalanarak gözaltına alınmışlardır. 05.04.2022 günü Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek buradaki sorgulamalarına müteakip şüpheliler F.K., M.Ç. ve F.K. tutuklanarak Tavşanlı Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği