Kütahya'da Okur ile Yazar Buluşması
300x250

Kütahya genelinde ortaokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 2020 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından uygulanmaya başlayan "Okuma Hareketi Projesi" kapsamında öğrencilere çeşitli kitaplar tanıtılıyor. Bu kapsamda her ay başında Türkçe Öğretmenlerine örnek kitap gönderiliyor, öğretmenler tarafından bir ay boyunca her hafta kitaptan bölümler okunarak kitap üzerine sohbet ediliyor.

Bu kitaplardan biri olan ve öğrencilerin ilgiyle ve severek okudukları "Göğü Yere İndirelim" adlı kitabın yazarı Özgür BALPINAR Kütahya'da okurlarıyla buluştu. Milli Eğitim Müdürlü'nin Beylerbeyi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa katılamayan okuyucular ise Zoom üzerinden programı canlı olarak takip ettiler.

Programın başında konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, yapılan etkinliğe katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Öğrencilerimizin okumaya önem verdiğini görmek bizleri mutlu etti, okumanın yaşı, sınırı, zamanı yok; her daim okumalıyız. Her öğrencimiz bu bilince ulaştığında daha güzel yarınlar bizim olacaktır." dedi.

Söyleşi sonrası yazar, okurlarının kitaplarını imzalayarak onlarla sohbet etti, hayata dair nasihatler verdi.

Okur ile Yazar Buluşması Gerçekleşti

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği