Kütahya'da köy yolları betonla kaplanıyor
300x250

 

Kütahya İl Özel İdaresinin geçen yıl ilkini Altıntaş ilçesi Kuyucak köyünde denediği ve olumlu sonuçlar aldığı beton asfalt uygulamasında, ikinci deneme Aslanapa'nın Göynükören Köyünde yapılıyor. 

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Beton Asfalt uygulaması gerçekten iklim şartlarına ve yol alt yapısına uygun bir yol standardı. Bundan sonrasında Dumlupınar Yüğlük, Tavşanlı Demirbilek, Gediz Polat yeni Güney, Simav Mamak,  Emet Gürpınar da  yapmaya devam edeceğiz . Sıcak asfalta (BSK) alternatif düşündüğümüz yol çalışmalarında İnşallah yüksek standardı yakalayıp önümüzdeki yıllarda da köy yollarımızda denemeye devam edeceğiz" dedi ve beton asfaltın Göynükören köyü ile Aslanapa ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aslanapa il genel meclisi üyeleri Ali okumuş ve Hüseyin Ertürk ile Aslanapa'da saha çalışmalarını inceleyen Başkan Musa Yılmaz "Aslanapa ilçemizin aslıhanlar köyünde 4 km lik onarım altyapı ve standart yükselme çalışmasını da tamamladık. Bu yolda önümüzdeki yıllarda aynı çalışmalar devam edecek. Geçen sene ilçemize kazandırdığımız sentetik çim sahanın ilçe bağlantı yolununun asfaltını da yaptık ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği