Kütahya'da Koronavirüs vaka sayısı artıyor
300x250

Koronavirüs mücadelesinin sürdüğü Kütahya’da pozitif vakalarda yaşanan artış, Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan haritaya da yansıdı.

Gazete 43'ten Rıdvan Cebecioğlu'nun haberine göre Kütahya haritasında birçok bölgenin kırmızıya döndüğü görülürken, artış eğiliminin sürdüğünü söyleyen Vali Dr. Ömer Toraman, vatandaşlardan alınan tedbirlere uyarak kendilerine destek olmalarını istedi

RİSKLİ BÖLGE 10’A ÇIKTI

‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına getirilen yeni güncelleme ile tüm vatandaşların Kütahya’daki vakaları yakın takip edebiliyor. Uygulama erişime açıldığında Kütahya’da Gaybiefendi Mahallesi ve Sultanbağı Mahallesinde kırmızı ile gösterilen riskli bölge sayısı diğer mahallelere de sıçrayınca 10’a ulaştı. Bakanlığın verilerine göre, Sultanbağı ve Gaybiefendi Mahalleleri riskli bölge olma özelliğini devam ettirirken, Perli, İstiklal, Gültepe, Hamidiye, Balıklı ve Yunus Emre Mahallelerinin bazı bölgelerinde rengin kırmızıya döndüğü görüldü.

‘BEKLENTİMİZ BİZE DESTEK OLMALARI’

Mayıs ayı ile birlikte pozitif vakalarda artış gözlendiğini hatırlatan Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, bu eğilimin devam ettiğini belirtti. “Lütfen tedbiri elden bırakmayalım” diyerek vatandaşlara çağrıda bulunan Vali Toraman, “Salgınla mücadele kapsamında yürütülen topyekûn mücadelemizde rehavete kapılmadan, tedbirleri elden bırakmadan, alınan kararlara uymamız fevkalade önem taşımaktadır. Tedbirlere uyma konusunda vatandaşlarımızın göstereceği gayret genel durumu olumlu yönde değiştirecektir. Vatandaşlarımızdan beklentimiz Hükümetimizin, Bakanlıklarımızın, Valiliğimizin almış olduğu kararlara destek olmalarıdır” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği