Kütahya'da 'Gönül Kütüphanesi' kuruldu
300x250

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen 'Gönül Kütüphanemiz' projesi kapsamında Kütahya İl Müftülüğü tarafından Kızılcaören köyü ilk ve orta okulunda kütüphane oluşturuldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörlüğü tarafından yürütülen “Gönül Kütüphanemiz” projesi kapsamında yapılan kermes neticesinde, Şırnak'tan sonra ilimizde, civar köylerden de taşımalı eğitimle öğrenci kabul eden Kızılcaören köyü ilk ve orta okulunda TDV gönüllüleri marifetiyle gönül kütüphanemizi kurduk.

Bir 8 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurların umudu olan, yaptığı sosyal ve kültürel yardımların yanında eğitim alanında yaptığı çalışmalarla da dikkat çeken Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde kütüphane açmak için "Gönül Kütüphanemiz" projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında Kütahya İl Müftülüğü ile TDV Kütahya Şubesi gönüllüleri kütüphane oluşturmak için kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde Kütahya merkez Kızılcaören köyü ilk ve orta okulunda "Gönül Kütüphanemiz" köşesi oluşturuldu.

Bir 3 kişi, çocuk ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Etkinliğe İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak, Milli Eğitim Şube Müdürü Rıdvan Acar ile TDV Kadın Kolları Sorumlusu Tuğçe Günyılmaz ve TDV gönülleri katıldı.

İl Müftülüğü'nden yapılan açıklamada "Kitapların teslim ve yerleştirme aşamasında yanımızda olan, temini için yaptığımız kermese katılan, yardım eden, koşturan, kısaca emeği geçen herkese teşekkür ederiz." denildi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği