Kütahya'da Covid-19 vakaları artıyor
300x250

Kütahya'da alınan tüm tedbirlere rağmen Koronavirüs vakalarında ciddi oranda artış yaşanıyor.

Kütahya Valisi Ali Çelik halkı bir kez daha Covid 19 tedbir kurallarına uymaya çağırdı. Vali Ali Çelik ; "Değerli Kütahyalılar, Koronavirüsle mücadelede ilimizdeki pozitif vaka sayımız geçen haftaya göre yüzde elli arttı, ayrıca günlük vaka sayılarında artış trendi devam etmektedir. Lütfen, kapalı ortamlardan, misafirliklerden, toplu hareketlerden mümkün olduğunca uzak duralım."  dedi. 

Diğer taraftan Kütahya Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü de Koronavirüsle mücadelede filyasyonun önemine vurgu yaparken, ekiplerin doğru bilgilendirilmesinin hayati önem taşıdığını bildirdi.

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZ.. SALGINI KONTROL EDEBİLMEMİZ İÇİN, POZİTİF VAKA OLARAK TESPİT EDİLEN VATANDAŞLARIMIZIN MUTLAKA AMA MUTLAKA !! TEMAS ETTİĞİ KİŞİLERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ FİLYASYON EKİPLERİMİZE DOĞRU BİR ŞEKİLDE BİLDİRMELERİ ÇOK ÖNEMLİDİR...BU KONUYA ARTI OLARAK, İZOLASYONA TABİ KİŞİLERİN YAPMIŞ OLDUĞU HER BİR KARANTİNA İHLALİNİN DİĞER VATANDAŞLARIMIZI DA BU VİRÜSÜN HEDEFİNE KOYDUĞUNU ASLA UNUTMAYINIZ..ÇABALARIMIZIN BİR ANLAMI OLMASI VE TOPLUM SAĞLIĞININ BOZULMAMASI İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELEYE DEVAM KÜTAHYA.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği