Kütahya'da Covid-19 denetimleri artacak
300x250

Kütahya Valisi Ali Çelik’in Koordinasyonunda “Covid-19 Denetim Ekipleri” Oluşturuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiye ve talimatları doğrultusunda Kütahya Valisi Ali Çelik’in koordinasyonunda “Covid-19 Denetim Ekipleri” oluşturuldu.

Kontrollü hayat sürecinin Kütahya’da sağlıklı bir ortamda yürütülebilmesi için denetim alanları, denetim ekiplerinin personel sayısı ve denetim sayısı artırıldı. Bu kapsamda Kütahya Valisi Ali Çelik’in koordinasyonunda 13 ekip 69 personelle daha ayrıntılı Covid-19 denetimleri yapılacak. 

Denetim ekipleri Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimle bilgilendirildi.

Denetim ekipleri; berber/kuaför/güzellik merkezi, alışveriş merkezleri, ticari taksiler, pazar yerleri, sosyete pazarları, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, camiler/açık alanlar, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, çay bahçesi, park/piknik alanları vb. yerler, dernek lokalleri, yüzme havuzları, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonları ve spor merkezlerinde denetim yapacak.

Ekipler, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ile ilgili bakanlık ve kurumlarca belirlenen tedbirlere riayet edilip edilmediğine dair inceleme ve denetimlerini büyük bir titizlik içerisinde gerçekleştirecek.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği