Kütahya'da 965 özel güvenlik görevlisine eğitim verildi
300x250

Özel güvenlik görevlilerinin Genel Kolluk Kuvvetleri ile etkili iletişimi, etkin işbirliği ve koordinasyonun sağlaması amacıyla Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN)” başlatıldı.

Bu kapsamda Kütahya'da Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişleri 1.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Sait KARTOPU ve Halil KISALAR tarafından eğitim verildi. Kütahya Belediye Başkanlığı Hezar Dinari Kültür Merkezinde 12 Mayıs 2022 ve 13 Mayıs 2022 tarihinde  gerçekleştirilen eğitime toplam 965 özel güvenlik görevlisi, 60 Kişi Kurum, Kuruluş Yetkilisi, 37 Genel Kolluk Personeli katıldı.

KAAN Projesi ile özel güvenlik görevlilerinin görev yaptıkları Kamu Hastaneleri, Eğitim Kurumları, Havalimanları, Alışveriş Merkezleri, Park ve Bahçeler ile Toplu Taşıma Alanları başta olmak üzere görev yapılan tüm alanlarda etkin, verimli, sürdürülebilir, ölçülebilir ve denetlenebilir güvenlik hizmeti sunularak halka sunulan güvenlik hizmetinin kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği