Kütahya Valisi Dr.Ömer Toraman'dan gençlere altın öğütler
300x250

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, "Meslekî Tanıtım Günleri" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) iş birliğiyle gerçekleştirilen "Meslekî Tanıtım Günleri"nin ilk konuğu Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman oldu. 
Mesleki deneyimlerini paylaşan Vali Dr. Ömer Toraman öğrencilere zamanı iyi değerlendirip kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi. 
“ZAMANINIZI İYİ DEĞERLENDİRİN”
Eğitimin tek gayesinin meslek edindirmek olmadığını ifade eden Vali Toraman, “Sınavlar asli unsur değil bir aracı olarak görülmeli. Telaşa düşmeyin. Telaşa düşerseniz düşünme yeteneğiniz sizi sekteye uğratabilir. Toplumsal, aile, çevre baskısı ve yaşınızın getirdiği heyecanlar sizi hataya sürüklememeli. Kendinizi iyi tanımaya çalışarak bir istikamet çizmenizde fayda var. Eğitimin her aşaması kendinizi geliştirmeniz için bir fırsat. Bunun için de çok vasıta var. En kıymetlisi ise öğretmenlerimiz. Öğretmenlerimizden azami derecede istifade etmeliyiz” dedi.
“ETİKETLER KENDİLİĞİNDEN DEĞER ÜRETMEZ”
“Hangi işi yaparsanız yapın o işin en iyisi olun” diyen Vali Toraman, “Ne iş yaptığınız önemli değil. Bir meslek, bir etiket tek başına size değer katmaz. Etiketler kendiliğinden değer üretmez, değeri üreten sizin beceriniz ve başarınızdır” ifadelerini kullandı. 
Vali Toraman daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği