Kütahya Valisi Ali Çelik’in '10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü' Mesajı
300x250
Yokluklar ve imkânsızlıklar içinde bağımsızlığa yürüyen aziz milletimizin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. yılında rahmet, saygı ve minnetle yâd ediyorum. 
 
Milletimize olan sarsılmaz inancı, siyasi ve askeri dehasıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, yalnızca bir milletin geleceğini değil dünyanın tarihini değiştirmiş, bütün mazlum milletlere umut olmuş ve yol göstermiştir. 
 
Atatürk’ün temellerini Kütahya’da attığı ve “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberlik içerisinde ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.      
 
Atatürk’ün Türk milletinin istiklal ve istikbaline adadığı 57 yıllık ömrü iyi anlamalı, gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı, "Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar." sözünün rehberliğinde ülkemiz ve milletimiz için daima daha iyiyi aramalıyız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklâl Savaşı’mızın tüm kahramanlarını, bu toprakların vatan kalmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; hayatta olan kahramanlarımıza sağlık ve sıhhat içerisinde bir ömür diliyorum.
 
Ali ÇELİK
Kütahya Valisi
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği