KÜTAHYA VALİLİĞİ 2021 YILI ÇALIŞMA PLANI MASAYA YATIRILDI
300x250

 

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı, hesap verilebilirliğin sağlanması, veriye dayalı politikaların uygulanması, yıl boyu planlı çalışma ilkesiyle kurumsal amaç ve hedeflerin bilincinde olan personel oluşturulması ilkelerinden hareketle hazırlanan “Kütahya Valiliği 2021 Yılı Çalışma Planı” değerlendirme toplantısı Vali Ali Çelik başkanlığında yapıldı.

Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Açık Kapı birimleri başta olmak üzere İçişleri Bakanlığına bağlı hizmet birimlerinin 2021 yılı hedefleri, hedeflerin 3 aylık gerçekleşme oranı ve faaliyetler değerlendirildi.

Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“VERİMLİ ÇALIŞMA KÜLTÜRÜ OLUŞTURULARAK VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ARTIRILACAK”

Kütahya Valiliği 2021 Yılı Çalışma Planı’nın 3 ayda bir değerlendirileceğini belirten Vali Ali Çelik, planın düzenli ve verimli çalışma kültürünün oluşmasına, her düzeydeki personelin hedef ve amaç odaklı çalışmasına ve bunun da vatandaş memnuniyetinin artırılmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Vali Çelik başkanlığındaki toplantıya; Vali Yardımcıları Dr. Halil İbrahim Ertekin ile Aydın Börü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Seyfettin Uysal ile ilgili birimlerin yetkilileri katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği