Kütahya trafiğine havadan denetim
300x250
Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz,  İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ve Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile birlikte Kütahya trafiğini helikopterle havadan denetledi.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, uçak ve açık hava görseli olabilir
Gelinkaya Köyü girişi, Çavdarhisar - Hacıkebir Köyü yol ayrımı, Gediz Yunuslar Petrol önü ve Altıntaş Ayrıkçı Yolu güzergâhında yapılan denetimlerde havadan tespit edilen ihlaller jandarma ve polis ekiplerine bildirildi.
“AMACIMIZ CEZA YAZMAK DEĞİL BİLİNÇLENDİRMEK”
Trafikte kazaların önlenmesi ve can kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla yapılan denetimleri ve yolların durumunu havadan kontrol eden Vali Çelik, “Amacımız ceza yazmak değil, bilinçlendirmek ve farkındalığı artırmak” dedi.
“DEVLETİMİZİN TÜM İMKÂNLARINI KULLANIYORUZ
“Trafikte sıfır can kaybı” hedefiyle bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarının kesintisiz sürdürüldüğünü söyleyen Vali Ali Çelik, “İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun önderliğinde, bilinç ve farkındalığın artırılması için Devletimizin tüm imkanlarını kullanıyoruz” dedi.
“EN TEMEL SORUNUMUZ HIZ”
Trafikte en temel sorunun hız olduğunun altını çizen Vali Ali Çelik, “Denetimde kavşağa girişlerde hız limitine uyulmadığını tespit ettik. Hız iyi bir sürücü olduğunuzu değil, risk altında olduğunuzu gösterir. Güvenli bir trafik için kuralları hassasiyetle uygulamalıyız” dedi.
Vali Ali Çelik’e Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği