KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİNE 70 YENİ AKADEMİK KADRO İHDAS EDİLDİ
300x250
Büyümeye ve gelişmeye devam eden Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine (KSBÜ) 70 adet yeni öğretim elemanı kadrosu ihdas edildi.
Türkiye’nin sağlık temalı devlet üniversitesi KSBÜ’ye doçent, doktor öğretim üyesi ve öğretim görevlisi kadrosu ihdas edildi. Topluma sunulan yenilikçi sağlık hizmeti ve eğitim çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren KSBÜ, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.
KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu konula ilgili yaptığı açıklamada, “2018 yılında üniversitemiz kurulduğunda 217 öğretim elemanımız vardı. Şu an akademik kadro sayısında 500’ü geçti. Çok sayıda akademisyen bünyemize katıldı. Aradan geçen süre içerisinde üniversitemiz hızla büyüdü. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığından yeni kadro talebinde bulunduk. Bunun üzerine üniversitemize doçent, doktor öğretim üyesi ve öğretim görevlisi olmak üzere toplam 70 yeni kadro ihdası yapıldı. Sağlık Üniversitemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Yapılan kadro ihdasıyla ilgili kanun çalışmasının hazırlanması ve onaylamasından dolayı süreçte emeği geçen TBMM Komisyon Üyeleri, milletvekilleri ile YÖK’e teşekkür ederiz.” dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği