Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 20 Öğretim Görevlisi alıyor
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin 5 Profesör, 3 Doçent ve 12 Dr. Öğretim Üyesi olmak üzere toplam 20 öğretim üyesi alımına ilişkin ilanı Resmi Gazetede yayımlandı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden


02 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik” kapsamında Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Ve Atanma Yönergesi (İlkeler ve Kriterler) uyarınca öğretim üyeleri alınacaktır.
-İlanda belirtilen kadroya müracaat eden adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde yer alan şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.
-Öğretim üyesi kadrolarına müracaat edecek adaylar, başvuru formlarına ve ayrıntılı bilgilere https://ksbu.edu.tr/ adresindeki duyurular kısmından ulaşabilir.
- Adaylar, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta yolu ile başvuruda bulunacaklardır.
 

S.
No.
Birimi Bölümü Anabilim Dalı/
Program
Unvan Adet Derece Açıklamalar
1 Tıp Fakültesi Temel Tıp
Bilimleri
Histoloji ve
Embriyoloji
Profesör 1 1 Tıp Fakültesi mezunu olup, Histoloji ve Embriyoloji alanında doçent
unvanı almış olmak.
2 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 1 Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları alanında doçent unvanı almış
olmak.
3 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Göğüs Hastalıkları Profesör 1 1 Göğüs Hastalıkları alanında doçent unvanı almış olmak.
4 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Profesör 1 1 Kardiyoloji alanında doçent unvanı almış olmak.
5 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Profesör 1 1 Genel Cerrahi alanında doçent unvanı almış olmak.
6 Tıp Fakültesi Dahili Tıp
Bilimleri
Deri ve Zührevi
Hastalıklar
Doçent 1 1 Deri ve Zührevi Hastalıklar alanında doçent unvanı almış olmak.
7 Tıp Fakültesi Dahili Tıp
Bilimleri
Çocuk Ruh Sağlığı
ve Hastalıkları
Dr.Öğr.Üyesi 1 1 Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığı olmak.
8 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr.Öğr.Üyesi 1 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığı olmak.
9 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr.Öğr.Üyesi 1 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzman ve Çocuk Endokrinoloji alanında yan dal uzmanı olmak.
10 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dr.Öğr.Üyesi 1 1 Çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzman ve Çocuk Nefrolojisi alanında yan dal uzmanı olmak.
11 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Dr.Öğr.Üyesi 1 1 Radyoloji alanında uzmanlığını almış olup, Nöroradyoloji alanında eğitim almış olmak.
12 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Psikiyatri Dr.Öğr.Üyesi 1 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak.
13 Diş Hekimliği
Fakültesi
Klinik Bilimler Pedodonti Dr.Öğr.Üyesi 1 5 Pedodonti alanında uzmanlığını almış olmak.
14 Diş Hekimliği
Fakültesi
Klinik Bilimler Ortodonti Dr.Öğr.Üyesi 1 5 Ortodonti alanında uzmanlığını almış olmak.
15 Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Diş Hastalıkları ve Tedavisi Dr.Öğr.Üyesi 1 5 Diş Hastalıkları ve Tedavisi alanında uzmanlığını almış olmak.
16 Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Protetik Diş Tedavisi Dr.Öğr.Üyesi 1 5 Protetik Diş Tedavisi alanında uzmanlığını almış olmak.
17 Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Temel Bilimler Temel Bilimler Doçent 1 2 Fizik alanında doçent unvanı almış olmak.
Optoelektronik aygıtlar ve fotodiyotlar üzerine çalışmalar yapmış olmak. Belgelendirmek şartıyla Yükseköğretim kurumlarında en az iki yıl ders verme tecrübesine sahip olmak.
18 Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Moleküler Biyoloji ve Genetik Doçent 1 1 Biyoloji alanında doçent unvanı almış olmak.
Mikoloji, Fungal Genetik ve Mikroarray alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
Belgelendirmek şartıyla Yükseköğretim kurumlarında en az iki yıl ders verme tecrübesine sahip olmak.
19 Simav Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Dr.Öğr.Üyesi 1 4 Biyoloji alanında lisans mezunu olup, aynı alanda doktora yapmış olmak.
3 boyutlu hücre kültüründe mikroarray çalışmalar yapmış olmak.
Belgelendirmek şartıyla Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.
20 Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Tıbbi Hizmetler ve Teknikler İlk ve Acil Yardım Dr.Öğr.Üyesi 1 3 Hemşirelik alanında lisans ve yüksek lisans yapmış olmak. Hemşirelikte yönetim alanında doktora yapmış olmak.
İnsan gücü ve yönetsel etik konularında çalışmalar yapmış olmak.
Belgelendirmek şartıyla Yükseköğretim kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği