KÜTAHYA MERKEZE VE ASLANAPA’YA TOKİ KONUTLARI YAPILSIN
300x250


Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2020 bütçesinin belirleneceği plan bütçe komisyonunda söz alarak Kütahya Merkeze ve Aslanapa ilçesine TOKİ tarafından konut yapılmasını istedi.
DAR GELİRLİ AİLELER İÇİN KONUT YAPILSIN
TOKİ tarafından dar gelirli aileler için ülke genelinde yaklaşık 65 ilde konut projesi yapıldığının altını çizen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “Ülke genelinde yaklaşık 65 ilde konut projesi yapılmıştır, maalesef Kütahya il merkezinde TOKİ'ye ait bir proje yoktur. Biz buradan hem sizlerden hem de TOKİ Başkanımızdan mutlaka Kütahya'da da dar gelirli aileler için TOKİ projesi istiyoruz.” Diye konuştu.
ASLANAPA’DA TOKİ PROJESİ YOK
Aslanapa ilçesine TOKİ tarafından hiçbir konut yapılmadığı ifade eden MHP Milletvekili Erbaş ; “Aslanapa ilçemiz var Sayın Bakanım, maalesef burada da TOKİ projemiz yok. Bu ilçenin özelliği şu: Saat dörtten itibaren hiçbir kamu görevlisi ilçede kalmak istemiyor çünkü konaklayabilecekleri, yaşayabilecekleri ev sayısı çok az. Dörtten sonra bu ilçede doktor yok. Sayın Bakanım, gerekçe olarak da ev yokluğunu gösteriyorlar. Eğer -öncelikle Aslanapa ilçemiz olmak üzere- TOKİ'yi bu konuda görevlendirirseniz seviniriz.” İfadelerini kullandı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği