KÜTAHYA LİSESi PROJE OKULU OLDU
300x250

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler Kütahya Lisesinin Proje Okulu olduğunu bildirdi.

Milletvekili Erenler "Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’a AK Parti Milletvekilleri olarak ilettiğimiz Kütahya Lisemizin yeni eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dâhil edilmesi talebimiz olumlu olarak neticelenmiştir." açıklaması yaptı.Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta

Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler açıklamasında  " Ülkemizin ve ilimizin en güzide okullarından olan Kütahya Lisemiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizin ilerlemesi ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi için askeri ordunun önemi kadar irfan ordusunun da önemini vurguladığı, Öğretmenlere Hitabı’nı gerçekleştiği tarihi mekândır. Bu denli özel bir konuşmaya şahitlik eden Kütahya Lisemiz 130 yıldır ülkemize hizmet ederek vatanımıza, milletimize faydalı sayısız öğrenci yetiştirmiştir ve gelecekte de bu misyonunu devam ettirme azmindedir.

Bu bağlamda okulumuzun kurumsal kapasitesi ile sosyal, sportif, kültürel etkinlikler ve projelerle gelişen daha etkili okullar arasında olması, sürekli değişen ve aynı zamanda gelişen eğitim dünyasında misyonunu en güçlü şekilde devam ettirmesini temin etmek için; Kütahya Lisemiz’in yeni eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dâhil edilmesi talebimizi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'a Ak Parti Kütahya Milletvekilleri olarak iletmiştik. Talebimiz olumlu olarak neticelenmiştir. İlimizde sınavla öğrenci alan 4 Fen Lisesi , 1 Sosyal Bilimler Lisesi, 1 Anadolu Lisesi, 5 İmam Hatip Lisesi ve 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin arasına Kütahya Lisemiz de dahil oldu.‪Ülkemizin yoğun bir gündemle karşı karşıya olduğu bu süreçte talebimizi olumlu olarak sonuçlandıran Milli Eğitim Bakanımız Sn Ziya Selcuk’a şükranlarımızı sunar,‬ Kütahyamız’a eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim. "  ifadelerini kullandı. 

Kütahya Lisesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılından itibaren LGS ile öğrenci alacaktır.

 

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği