Kütahya İŞKUR işveren bilgilendirme toplantılarına başladı
300x250

İŞKUR’un işverenlere yönelik olarak teşvikler noktasında en önemli faaliyet alanı olan İşbaşı Eğitim Programı ve Mesleki Eğitim Kursları “Tanıtım ve Bilgilendirme” toplantısı 01.06.2022 Çarşamba günü Kütahya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.
Kütahya Organize Bölge Müdürlüğünde faaliyette bulunan işverenlere yönelik olarak gerçekleştiren toplantıya yaklaşık 25 işveren vekili katıldı. Toplantıya İŞKUR’dan İl Müdürü Kamil UÇAN, Şube Müdürü Ahmet KILIÇ, İş ve Meslek Danışmanları Şaziye ÇAKIR ile Erkut TOK katıldı.


Açılış konuşmasını yapan İŞKUR İl Müdürü Kamil UÇAN “ İŞKUR tarafından uygulanan Aktif İşgücü Hizmetleri mevzuatında yakın tarihte değişiklik yapıldığını ifade ederek, tüm yapılan değişiklikleri işverenlerimizde paylaşmak ve istişarelerde bulunmak üzere bu bilgilendirme toplantılarını düzenlediklerini kaydetti. Yeni yönetmeliğin işverenlere yeni yükümlülükler getirdiğini, işverenlerin program/kursları daha sıkı takip etmeleri gerektiğini ifade eden UÇAN , İŞKUR’un tüm bu süreçte işverenlere destek olmaya devam edeceği ilave ederek bilgilendirme ve tanıtım toplantılarının farklı platformlar üzerinden devam edeceğini söyledi.
Bilgilendirme ve tanıtım toplantısı hem mevzuat yönünden hem de sistemsel başvuru yönünden yapılmış olup, soru-cevap bölümünde işverenlerden gelen sorular cevaplandırıldı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği