Kütahya depremzedelere kucak açtı
300x250
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından, Türkiye'nin diğer illerinde olduğu gibi Kütahya'da da yardımlaşma seferberliği başlatıldı. Bölgede çok sayıda araç, ekip ve ekipmanla mücadeleye destek veren Kütahya, depremzedeleri yurt, misafirhane, otel ve evlerde misafir ediyor. 
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, depremden etkilenen bölgeden şehrimize gelen vatandaşları ve Belediye Hizmet Binasındaki depremzedeler için oluşturulan marketi ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Erbaş "Hep birlikte daha güçlüyüz. Hep birlikte TÜRKİYE’yiz…" dedi. Erbaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı :
"Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan, asrın felaketi olarak hafızalara kazınan deprem sonrası bölgeden Kütahya ilimize gelen misafirlerimizi MHP İl Başkanımız Selçuk Alıç, Kütahya Belediye Başkanımız Alim Işık ile birlikte ziyaret ettik. Yakınlarını kaybeden ailelerimize başsağlığı dileyip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İlimize sığınan 3 bin 500 vatandaşımıza kucak açan Kütahya Belediye Başkanımız Alim Işık'a teşekkür ediyorum. Deprem sonrasından itibaren bölgeye yardım götürebilmek için seferber olan, yürekleri tüm dünyayı saracak güce sahip Kütahya halkımıza da şükranlarımı sunuyorum.
Deprem sonrasında devletimiz vakit kaybetmeden tüm kurumlarını seferber ederek vatandaşımızın yanında olmuştur. Elinden geldiğince neyi varsa ortaya koyarak depremzedelerimizin yardımına koşan halkımızı, tüm dünya yine büyük övgüyle bahsetmiştir. Meydana gelen bir felakette Türk halkının nasıl tek yürek olduğuna dünya bir kez daha şahitlik etmiştir. Halkımız ile birlikte bu felaketin de üstesinden en kısa sürede geleceğiz. Hep birlikte daha güçlüyüz. Hep birlikte TÜRKİYE’yiz…
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği