Kütahya'da ihtiyaç sahiplerine bereket kart
300x250
Kütahya Belediyesi'nden yapılan açıklamada " Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın talimatıyla, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Bereket Kart Projesi ile geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi kadınlarımız, çocuklarımız ve ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." denildi.
 
Mübarek Ramazan ayının bereketini, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yaşatmak amacıyla uygulanan Dayanışma, Kardeşlik ve Bereket Kartın hazırlıklarına Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlanıldığı bildirildi.. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın talimatıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların marketlerde ya da mahalle bakkallarında alışverişleri için kullanabilecekleri kartların limiti bu yıl 300 TL’den 500 TL’ye çıkarıldı.
 
Belediye'den yapılan açıklamada  "Başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız Kütahya Belediyesi Ana Hizmet Binası 1. Katta bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze gelerek, hanede çalışan varsa maaş bordrosunu, çalışmayan vatandaşlarımız ise e-Devletten veya SGK İl Müdürlüğü’nden temin edebilecekleri İş Çıkış Belgesini sunmaları yeterli olacaktır." ifadeleri kullanıldı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği