Kütahya Belediyesinden engelli gence akülü sandalye hediyesi
300x250

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye alımı devam ediyor. Son olarak Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kadir Çelenk isimli engelli gence akülü aracını teslim etti.

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda engelli Kadir Çelenk’e, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ile birlikte evinde ziyaret etti.

Başkan Işık, ziyarette Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda engelli hemşehrimiz Kadir Çelenk’e alınan akülü engelli arabasını hediye etti. Arabasını alan Kadir Çelenk, Başkan Işık’a, akülü araba ve destekleri için teşekkür etti.

Kütahya Belediyesi’nin her vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Işık, engelliler için hazırlanan projelerden aileye bilgi verdi. Başkan Işık, engelli araçların Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde kurulan atölyede ücretsiz olarak tamir ve bakımlarının yapılacağını söyledi.

Kütahya Belediyesi bugüne kadar 3 manuel bir akülü olmak üzere 4 tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği