KÜTAHYA BELEDİYESİ SÖMESTR ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
300x250

Kütahya Belediyesi, bu yarı yıl tatilini çocuklar farklı etkinliklerle geçirsin diye onların hayal dünyalarını süsleyecek farklı kişilik oluşumlarını destekleyen ücretsiz etkinliklere imza atacak.

Çocukların, yoğun bir yarı yıl ders programlarından sonra onlara eğlenceli dakikalar gerçekleştirebilmek için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “ Yaratıcı Drama Atölyesi ” etkinliği düzenlenecek.

Üç farklı yaş grubunun yer aldığı drama atölyesinde, Kütahya Belediyesi Konservatuar Drama ve Tiyatro Okulu tarafından gerçekleştirilecek seanslarda;

7-8 yaş grubu 90 kişi, 9-10 yaş grubu 45 kişi, 11-12 yaş grubu 45 kişi olacak şekilde ayrılarak başvuru sırasına göre seanslar belirlenecek.

24-25-26 Ocak 2023 tarihinde, Ressam Ahmet Yakupoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek etkinlik için başvurular www.kutahyabel.tr adresinden online olarak yapılacak ve katılacak çocuklara başvuru sonrasında başvuru önceliğine göre bilgi verilecek.

Çocuklar bu etkinlikle hem hayal dünyalarını geliştirecek hem de eğlenceli dakikaları arkadaşlarıyla paylaşarak tatilin keyfini çıkartacak.

Etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği