KÜTAHYA BELEDİYESİ, MUHTARLIK TAKİP SİSTEMİYLE FARK YARATTI
300x250


Kütahya Belediyesi Akıllı Kent Kütahya Projesi kapsamında koyduğu Muhtarlık Takip Sistemiyle 2022 yılında bine yakın talep alındı. 
Uygulamaya koyduğu Akıllı Kent projeleriyle Türkiye’ye örnek olan ve bu alanda tarafsız kuruluşlarca birçok ödüle layık görülen Kütahya Belediyesi, Muhtarlık Takip Sistemiyle de fark yaratmayı başardı.

Muhtarlıklara hediye edilen bilgisayarlarla mahallelerin ihtiyaç ve talepleri doğrudan Belediyeye iletilerek ilgili müdürlüklerin değerlendirmesine alınıyor.

2022 yılı içerisinde muhtarlıklardan gelen bine yakın talep değerlendirmeye alındı ve olumlu sonuçlanan talepler öncelik sırasına göre programa alındı. İletilen 919 talebin 632’si sonuçlandırıldı, 17 talebin işlemleri sürmekte, 105 talep müdürlükler tarafından incelenmekte ve 165 talep değerlendirme aşamasında olarak kayıtlara geçti.


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Tüm muhtarlarımıza bilgisayar sistemi hediye ettik. Oturdukları yerden mahallelerinin sorunlarını Muhtarlık Talep Sistemi adlı bir yazılımla Belediyemize iletiyorlar. Bizler de oradan öncelik sırasına dizerek her mahallemiz için yıllık programımızı yapıyoruz. 2023 yılında da aynı sistemle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği