Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'tan Nihat Özdemir'e ziyaret
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva’da bulunan binasında gerçekleşen ziyarette Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK ve beraberindeki heyet Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat ÖZDEMİR ile Belediye Kütahyaspor ve mevcut stadyum hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, ilk fırsatta Belediye Kütahyaspor’un Kütahya’daki bir karşılaşmasına da katılma sözü verdi. Nihat Özdemir ayrıca Kütahya’da yapımı planlanan, uluslararası standartlardaki stadyumun tamamlanması halinde bir de milli maç sözü verdi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr Alim IŞIK, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’i ziyaretinde Kütahya çinisi tabak ve kahve fincanı hediye ederek Belediye Kütahyaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu kararla 3.Lige çıkmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

Daha sonra İstinye’de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’nun Orhan Saka Amatörler Evi’ni ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili Ali DÜŞMEZ’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI ve Belediye Kütahyaspor Klübü Başkanı Cahit ÖZEL eşlik etti.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği