Kütahya Barosu'ndan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitimi
300x250

Kütahya Barosu tarafından Türkiye Barolar Birliği’nin desteği ile avukatlara Kişisel Verilerin Korunması Hukuku Uygulamaları sertifikalı eğitim semineri verildi.

24 Aralık 2022 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında “Kişisel Verilerin Korunması Hukuku Uygulamaları”sertifikalı eğitim semineri Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda Kütahya Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri,baroya bağlı avukatlar ve stajyer avukatların  katılımı ile yapıldı. Eğitim Programı Baro Başkanı Av.Edip İlkay Sunay’ın açılış konuşması ile başladı.

Meslek İçi Eğitim konu anlatımlarını İstanbul Barosu Avukatlarından Av.Nazlı Zeynep Güney yaptı. Yoğun katılım sağlanan seminerde bilgilendirmelerde bulunan Güney, kişisel verilerin korunmasının çok önemli olduğunu anlattı. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları bazında nelerin kişisel veriler olarak kabul edildiğini örneklerle açıkladı.
Kişisel Verilerin Korunması Hukuku Uygulamaları”sertifikalı eğitim seminerinin ikinci bölümü soru cevap formatı ile devam ederek sona erdi.

Baro Başkanı Av.Edip İlkay Sunay, faydalı geçen seminer sonrası Av.Nazlı Zeynep Güney’e teşekkür ederek hediye takdim etti.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği