KSBÜ’DE AKADEMİSYENLER REKTÖRDEN ÇİÇEK ALARAK GÖREVE BAŞLIYOR
300x250

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) geleneksel hale gelen hoş geldiniz töreniyle birlikte Rektör Prof. Dr. Vural KAVUNCU 15 öğretim elemanına yeni görevleri için başarı dileklerini ileterek, çiçek takdim etti. 

KSBÜ- Sağlık Üniversitesinde gelenek bozulmadı; yeni atanan ya da akademik unvanda yükseltmesi olan akademisyenler için rektörlükte bir tören düzenlendi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın ve Genel Sekreter Kutlu Önal tarafından akademisyenlere yeni görevleri için başarı dilekleri iletilerek, çiçek takdim edildi.

“ÖĞRETİM ELEMANI SAYIMIZI AYNI HIZDA ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Rektör Kavuncu konuyla ilgili şunları söyledi: “Kamuoyu ile sık sık paylaştığımız üzere hedefleri olan, iddialı bir üniversite olmak için yola çıktık. Henüz 2 yaşını doldurmamış olan üniversitemizde öncelikli olarak önem verdiğimiz konu nitelikli, kapasiteli akademisyenleri üniversitemize kazandırmak oldu. Geçmişe baktığımızda üniversitemize akademisyen ilgisinin beklenenin üzerinde olduğunu, bir yıllık hedeflerimizin üzerine çıktığımızı söyleyebilirim. Bugün de ataması gerçekleşen öğretim elemanlarımız için bir tören düzenledik, çiçeklerini verdik. İçlerinde hali hazırda üniversitemizde görev yapmakta iken akademik yükseltme alanlar olmakla birlikte çoğunluğu il dışından kadromuza dahil ettiğimiz arkadaşlarımız bulunmakta. Bu törenler vesilesi ile hem öğretim elemanlarımı daha yakından tanıyor hem de onlarla hedeflerimizi paylaşıyor, heyecanımıza ortak olmalarını sağlıyoruz. Bizler daha önceden onların pozisyonunda iken, rektörlerimizle ya da diğer idarecilerimizle bu şekilde birebir görüşme imkânımız pek olmazdı. Bunun önemini bilen bir kişi olarak bu imkânın akademik hayatlarının başında ya da yeni bir evresinde olan akademisyenlerimiz için büyük bir motivasyon ve mutluluk kaynağı olduğunun biliyoruz. Ayrıca akademik kadromuz güçlendikçe hem sağlık hizmetlerinin niteliği ve kapsamında hem de eğitim kalitemizde net bir iyileşme oluyor. Bundan sonra da belirlediğimiz sayılara ulaşıncaya kadar öğretim elemanı sayımızı aynı hızda arttırmaya devam edeceğiz.”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği