KSBÜ DİŞ HASTANESİNİN BÖLGE İÇİN ÖNEMİ VURGULANDI
300x250

Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya Ajansına verdiği röportajda, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin Kütahya ve bölge için büyük avantaj olduğunu belirtti.

Kütahya Ajansına konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, KSBÜ’nün gelişimini vurgulayarak, “Hakikaten Rektörümüz Vural Kavuncu hocamızın iyi yönetimiyle, güzel yönetimiyle, KSBÜ çok büyük bir mesafe kat etti. Sadece Kütahya merkezde değil, bütün ilçelerimizde Sağlık Üniversitemizin kat ettiği mesafeyi gerçekten çok net bir şekilde görebiliyoruz.” dedi.

KRİTİK TEDAVİLER KSBÜ DİŞ HASTANESİNDE UYGULANIYOR

Milletvekili Gazel, Diş Hekimliği Fakültesinin uygulama merkezinin şehir merkezine taşınmasının öneminden bahsederek, “Yaklaşık 1 yıldır ve çok kritik tedaviler şu anda artık bizim Diş Hekimliği Fakültemizin bünyesindeki uygulama merkezinde yapılabiliyor. Haftalar gerektiren uygulamalar şu an itibariyle gün içerisinde tedavisi yapılıp, hasta taburcu edilebilecek bir pozisyonda hizmet veriyor.” diye konuştu.

“KÜTAHYA’DA ÇOK KALİTELİ TEDAVİ İMKANI BULUNMAKTA”

Gazel konuşmasına şöyle devam etti:

“Gerçekten şu anda uygulama merkezindeki bir sürü modern cihazın başka illerde, özellikle büyük şehirlerde çok az bulunduğunu da söyleyebilirim. Bu anlamda Kütahya’mızda çok kaliteli bir tedavi imkanı bulmakta.  Burada hocalarımız ve öğrencilerimiz bu anlamda o tedavilerde birebir aktif rol alıyor. Gerçekten çok önemli bir hizmet. Yeni yerine taşınması, şehir merkezine gelmesi ve şehirdeki bütün vatandaşlarımızın çok kolay bir şekilde ulaşma imkanına sahip olması uygulama merkezini de avantajlı hale getiriyor.”

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği