KÖYLERDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
300x250
Meteorolojinin verdiği bilgiler doğrultusunda, gecenin geç saatlerinde etkili olan ve halen etkisini artırarak sürdüren kar yağışına karşı, Kütahya İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, sahada görevinin başında çalışmalarını 24 saat esasına göre devam ediyorlar.
Çalışmalarla ilgili bilgiler veren İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ;” Gece geç saatlerde başlayan kar yağışı yüzümüzü güldürdü. Bu kar yağışı bizler için fevkalade sevindirici çünkü her sene biz tarım ve hayvancılık açısından hem de içme suları bakımından büyük önem arz ediyor.
Bir 2 kişi ve ofis görseli olabilir
Kar yağışı ne kadar fazla olursa ilimiz ve bölgemizde sorunlarımız o kadar azalıyor. Onun için kar yağışı bizim için önemli ve sevinerek karşılıyoruz ve izliyoruz. Şuan için il genelinde Merkez ilçemizle birlikte 13 ilçemizde 19 bölge de karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karla mücadele çalışmalarımızda 53 adet iş makinası, 19 adet servis aracı ve 100 personelimiz görev yapıyor.
Karın yoğunluğuna göre ekiplerimizin yerleri İdaremiz tarafından değiştirilmektedir. Sahada çalışmalarını sürdüren tüm ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği