Genel Sekreter Murat Koyak, yatırımcıları ziyaret etti
300x250

Genel Sekreterimiz Murat Koyak, Bursa’da firma ziyaretlerinde bulundu.

 

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsisi yapılan Sardunya Mobilya Ltd. Şti. firması ziyaret edildi. Ziyaret programında Genel Müdür Ümit Kırnak, Genel Koordinatör Erdal Çelik’ten ve İnegöl Kütahyalılar Derneği Başkanı Mehmet Sargın OSB’ deki yatırım süreçleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Asrra Group yurt içi ve yurt dışı inşaat, turizm, lojistik ve a class danışmanlık firması ziyaret edildi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Proje Koordinatörü İbrahim Kırnak ve İhracat Koordinatörü Yousef Yasin’e Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgi verildi. Firma, yatak ve baza sektöründe yatırım talebinde bulundu. Mor Plastik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Organize Sanayi Bölgesine yapılması planlanan kenar bant ve mobilya yatırımı ile ilgili olarak Genel Müdür Mehmet Özdamar ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bir bir veya daha fazla kişi ve iç mekan görseli olabilir

İLİMİZDEKİ YATIRIM FIRSATLARI ANLATILDI

Genel Sekreter Murat Koyak, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Misafirperverliklerinden dolayı Sardunya mobilya, Asrra Group ve Mor plastik, firma yetkililerine teşekkür ederim. Bursa Nilüfer OSB’de otomotiv tekstil sanayi ve yedek parça üretiminde faaliyet gösteren Tunca Teknik Mak. San. ve A.Ş. firması ziyaret edildi. Genel Müdür yardımcısı Serdar Hacızade tarafından şirketleri ve yatırım ile ilgili brifing alındı. Organize Sanayi Bölgemizin son durumu ile ilgili bilgi verilerek ilimizdeki yatırım fırsatları anlatıldı. Firmanın önümüzdeki günlerde ilimize ziyarette bulunması beklenmektedir.”

Bir iç mekan görseli olabilir

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği