Köy yollarındaki çalışmalara hız verildi
300x250

KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ SICAK ASFALT VE YOL ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.
Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan 2020 yılı İl Özel İdaresi köy yolları bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmaları program kapsamında devam ediyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında Kütahya İl Özel İdaresi imkânları ile yapımına 02.05.2020 tarihinde başlanan Altıntaş Alıncık yolunun 3200 metresinin pmt’si atıldı. Yolun 2,5 km’sinin sıcak asfaltı tamamlanmış durumda olup kalan kısmının bu ay sonu itibarı ile tamamlanması planlanıyor.
Kütahya İl Özel İdaresi imkânları ile 16.04.2020 tarihinde başlanan 4 km’lik Simav Kestel yolunun alt temel hazırlığı tamamlanmış durumda. Sıcak asfalt çalışmasına ise bir hafta sonra başlanması hedefleniyor.
Yol onarım çalışmaları çerçevesinde 4 km’lik Simav Yukarı dolaylar yolu tamamlanmış olup vatandaşların hizmetine açılmıştır. Ayrıca Merkez Kırgıllı- Seydiköy onarım-stabilize yol çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu.
Pazarlar Saray-Orhanlar köy yolu onarım stabilize çalışmaları ve Gediz Vakıf-Sandıklı- Erdoğmuş köy yollarının onarım-stabilize çalışmalarında sona gelinmek üzere.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği