Köy kalkınma kooperatifine Traktör desteği
300x250

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman köylülerimizin kurmuş olduğu kooperatiflere destek sağlanıyor.

 

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Orköy Şube Müdürlüğü tarafından orman köylülerine verilen ferdi kredi desteğinin yanında orman köylüsünün kurmuş olduğu kooperatiflere de verilen destekler sürüyor.

 

Emet Orman İşletme Müdürlüğü görev alanı içinde yer alan S.S. Konuş Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Orköy Desteği ile alınan % 20 hibeli 220.00 TL. değerinde Traktör ve İş Makinesi Ekipmanları Kooperatif yönetimi tarafından teslim alındı.  Kooperatif Başkanı Kemal Ceylan; Orman Köylerini Destekleme ve Yerinde Kalkındırma Projesi (ORKÖY) kapsamında verilen destek ile traktör sahibi olduklarını ve projeden yararlanandıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Orman Genel Müdürlüğü ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür eden Başkan Ceylan, mevcut desteklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Teslim törenine Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Orman Köy İlişkileri Şube Müdür V. Turan Durmaz, Emet Orman İşletme Müdürü Mustafa Karagöz, Kooperatif Başkanı Kemal Ceylan, Kurum personeli ve kooperatif üyeleri katıldı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği