'Koronavirüs vakalarının düşük olması halkımızı rehavete düşürmesin'
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, "Koronovirüs vakalarının Kütahya'da düşük olması bir nebze olsun gönlümüzü rahatlattı, fakat bu rakamlar kamuoyunda herhangi bir rehavete sebep olmasın" dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Koronavirüs vakalarını il il açıklamasından sonra Kütahya'da vaka sayılarının düşük olduğu görüldü. Konu hakkında Birlik Televizyonuna değerlendirmelerde bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık" Gönlümüz isterdi ki hiç olmasın. Ama tabi ki Türkiye genelinde bir çok ile göre düşük olması bir nebze olsun bizim gönlümüzü rahatlattı. Fakat bu rakamın kamuoyu nezdinde herhangi bir rehavete sebep olmaması lazım. Bugüne kadar Sayın Valimizin başkanlığında yürütülen çalışmanın aynı titizlikle tüm kurumlarımız ve vatandaşlarımız tarafından gelen genelgelere ve tedbirlere uyacak şekilde devam ettirilmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz" dedi. 

Kütahya Belediyesi olarak Koronavirüsle mücadeleyi en başından beri çok ciddi görüp, önemli tedbirler aldıklarını bildiren Belediye Başkanı Işık, çalışmaların aynı hızla devam ettiğini belirtti. Özellikle pazaryerlerinin daha standarlara uygun hale getirilmesi ve vatandaşların pazaryerlerindeki kalabalıklarının azaltılması konusunda gerekli tedbirler alındığına dikkat çeken Başkan Prof.Dr. Alim Işık, diğer işyerlerinin de kendilerine iletilen tedbirler doğrultusunda çalışmalarını devam ettirmeleri gerektiğini kaydetti. 

Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık " başta Kütahyalı hemşehrilerim olmak üzere ilgili titizliği gösteren tüm hemşehrilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına, özellikle Belediye personelimize teşekkür ediyorum" dedi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği