Koronavirüs Belediye yatırımlarını engelleyemeyecek
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Koronavirüs Salgını nedeniyle 2020 yılı yatırım programında herhangi bir ötelemenin öngürülmediğini bildirdi.Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ekran

Ege TV'nin yayınına katılan ve Deneyimli Gazeteci İhsan Tunçoğlu ile Ege Tv Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı'nın sorularını cevaplayan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Koronavirüs Salgını nedeniyle yatırımlarda bir ötelemeye gidilmeyeceğini bildirdi.   

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2019 bütçesinin borçlanmayı öngören bir bütçe olması sebebiyle yatırımları ertelemek zorunda kaldıklarını, ancak Hilal Kart,  Cenaze hizmetlerinin ücretsiz hale getirilmesi, Kadın Kooperatifi, Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi, ikamet kart gibi pek çok sorumluluk projelesini hayata geçirdiklerini söyledi.

2020 yılında 170 milyon liralık bir kaynağı yatırıma ayırdıklarını ifade eden Başkan Işık, Zafer Meydanı, Kapalı Pazar yeri, içinde sergi salonları ve kütüphane, önünde anfi tiyatro bulunan Kültür Sarayı, Millet Bahçesi, Kanal Kütahya, Vazo Kule, Bilim merkezi gibi 20'ye yakın projeye 2020 yılında başlanacağını söyledi. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği