KİTAPSEVERLER , MOBİL YAYIN ARACINDA DİYANET YAYINLARINI ZİYARET EDİYOR. 
300x250


Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü’ne ait gezici mobil yayın tanıtım-satış  aracı Kütahya'da stant açtı.

Kütahya Belediyesi önünde  vatandaşların hizmetine sunulan mobil yayın aracında görevliler tarafından  Diyanet İşkeri Başkanlığı tarafından yayınlanan ansiklopedi, kitap, dergiler ile vatandaşların merak ettikleri çeşitli konular hakkında bilgiler veriliyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mobil yayın aracında, Kur’an-ı Kerim, İslam ilmihali, tefsir ve çeşitli konulardaki araştırma eserlerinin yanı sıra çocuk kitapları da satışa sunuluyor.

Standıın Kütahya'ya gelmesi sebebi ile açılış programı yapıldı.İl Müftü Yardımcıları  Mustafa Karaman  ve Tahsin Ekim , Şube Müdürü İsmail Üstün, kurum personeli ve vatandaşlar katıldı. 
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş mobil yayın-satış aracını ziyaret etti.

Müftü Demirtaş Kütahya'lı kitap severleri davet ederek  "Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları Kütahya'lı kitapseverlere 2-4 Eylül  2022 tarihleri  3 gün boyunca % 40'a  indirim ile satışa sunuluyor. Bu güzel bir etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği