Kılıçdaroğlu broşürü dağıtan CHP'li kadınlara saldırı
300x250
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Üyelerinden oluşan bir grup, Perşembe Pazarında broşür dağıttıığı sırada fiili olarak saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan CHP üyeleri hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap olayı kınayan açıklamalarda bulundular.

Cumhriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz yaptığı açıklamada " arkadaşlarımız perşembe pazarında seçim çalışması yaparken, saldırıya uğradı. 72 yaşındaki kadınlarımıza burada saldırıldı. Bir arkadaşımız hastanelik oldu, diğer arkadaşımız rapor almak için hastanede. Bu saldırıyı kabul etmiyoruz. Bizleri bu şekilde susturamazsınız. Biz bu ülkenin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Bu da siyasi terördür. İnsanlık dışı bir davranıştır. 70 - 75 yaşındaki kadına kalkan el insanlığa kalkmıştır. Onun hakkını arayacağız. Bunu yapanlar cezasını çekecektir. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ne Kütahyamıza yakışır ne de insanlığa yakışır.  "dedi.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap da " Burada malesef çok kötü bir olay oldu. Kadın kollarımız burada broşür dağıtırken kadın üyelerimize fiili olarak saldırıda bulundular. Yumruklamışlar. Broşürleri yerlere dağıtmışlar. Burası demokrat bir ülke olsun diye uğraşıyoruz. Maalesef diğer zihniyet her şeyi terörize etmeye, korku salmaya, bahar ikliminin gelmesine engel olmaya çalışıyor. Saldırıyı yapan bu insanları kınıyorum yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği