Kendisini Polis olarak tanıtan dolandırıcıyı gerçek Polisler yakaladı
300x250

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın il merkezi  Ok Meydanı Mahallesi Begonya Sokakta ikamet eden yaşlı bir kadını dolandıracağı yönünde bilgiler elde edildi. 

Kütahya Valiliği'nden yapılan bilgi notu paylaşımına göre ; elde edilen bilgiler doğrultusunda belirtilen sokak üzerinde tertibat alınarak yapılan çalışma neticesi, adı geçen şüphelinin müşteki bayan şahsın ikametine geldiği, bir müddet sonra ikametten hızlıca çıktığı görülmüş, derhal şahsa müdahale edilerek görevlilerimizce yakalandı. 

Yakalama sırasında görevlilere mukavemet eden şahıs orantılı güç kullanılarak etkisiz hale getiridi, Polis Merkezi Amirliğince de şahıs hakkında görevi yaptırmamak için direnme ve görevli memura mukavemet suçundan yasal işlem tahsis edildi. 

Şahsın yapılan üst araması neticesi müşteki bayana ait olduğu tespit edilen ;
       - 26.000 TL 
       - 5 adet cumhuriyet altını ele geçirildi. 

Şahsın yapılan GBT sorgulamasında hakkında  aynı suçtan dolayı (3) adet, farklı suçlardan dolayı (2) adet olmak üzere toplamda (5) adet ARANMA KAYDI bulunduğu anlaşıldı. 

 Şüpheli  K. G. hakkında Nitelikli Dolandırıcılık suçu kapsamında adli tahkikata başlandı.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği