Karantinayı tamamlayan vatandaşlar fidanlarla uğurlandı
300x250

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Almanya, Sırbistan ve Sudan’dan getirilen ve 14 gündür Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilerek gözlem altında tutulan 459 vatandaş bugün sağlıklı şekilde Kütahya’dan ayrıldı.

Kütahya’da konaklatıldıktan sonra dezenfekte edilmiş 22 otobüsle 56 ile gönderilen vatandaşlar Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından dağıtılan fidanlarla uğurlandı. Her yolcuya bir ceviz, bir badem fidanı olmak üzere toplam 918 fidan dağıtılan organizasyonda Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin ve Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü personeli yer aldı.

Bölge Müdürü Hasan Keskin fidan dağıtımında; yurt dışından geldikleri için 14 günlük karantina süreci sebebi ile KYK yurdunda kalan ve bu önemli süreci atlatarak evlerine giden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olun diyoruz. Biz de Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak onları memleketlerine uğurlarken, fidanlarımızı kendilerine takdim ettik. Kaldıkları süre boyunca onlara hizmet ve destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Gayret’e, KYK yurt personeli ve yetkililerine, AFAD yetkililerine özveri ile yaptıkları çalışmalardan dolayı bizlerde teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyoruz. Umuyoruz ki bu kötü günler geçecek. Şu an bizler için önemli olan kendimiz ve sevdiklerimiz için elimizden geldiğince “Evde Kalmak” şeklinde konuştu.

Almanya’dan gelen 186, Sudan’dan gelen 179 ve Sırbistan’dan gelen 94 vatandaş; fidanlarını alarak yola çıkarken, tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler ve ilimizden ayrıldılar.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği