Karantinayı tamamlayan Belediye Başkanı görevine başladı
300x250

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine girdiği 14 günlük karantina sürecini tamamladı. Yeniden  sahada Gediz halkına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akçadurak şu açıklamayı yaptı ;

Değerli hemşerilerim, bilindiği üzere eşimin Covid-19 test sonucu pozitif çıkması nedeniyle tedbirler kapsamında bu hastalığa yakalanan ya da temasta bulunan herkes gibi karantina sürecini tamamlamış bulunmaktayım.

Karantina sürecimizin bitmesiyle bugün itibariyle şükürler olsun tekrar görevimizin başına döndük, 14 gün boyunca devam eden karantina süresince, arayan veya arayamayan geçmiş olsun temennilerini dile getiren tüm Gediz halkına şahsım ve eşim adına teşekkürlerimi sunarım.

Karantina sürecini tamamlayarak yeniden sahada hemşehrilerime hizmet edebilmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte Gediz’imizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek adına canla başla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımız için de Rabbimden acil şifalar diliyorum. Salgın süreci boyunca canla başla en ön safta mücadele veren sağlık çalışanlarımıza da sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte özellikle fiziksel temastan kaçınma, sosyal mesafeyi koruma, kalabalık ortamlarda bulunmama ve hijyen kurallarına azami dikkat etmemiz gerekiyor. Hep birlikte belirlenen kurallara uyduğumuz sürece inanıyorum ki bu zor günleri Allah’ın izniyle atlatacağız. Saygılarımla

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği