KANAL KÜTAHYA EN KISA SÜREDE BAŞLAYACAK
300x250

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kanal Kütahya’nın yapımı için çalışmalara başlandı. Kanal Kütahya projesi için firmalarla görüşmelere başlayan Prof. Dr. Alim Işık, Gazete 43’ten Bünyamin Çapgulaş’a yaptığı açıklamada projeye ne kısa sürede başlamak istediklerini söyledi.

Zengin su kaynaklarının değerlendirilmesi amacıyla hazırladıkları Kanal Kütahya projesi için görüşmeler yaptıklarını açıklayan Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, “Söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Kanal Kütahya projesi de halkımıza söz verdiğimiz gibi ilimize değer katacak vizyon projelerimizden biri. İnşallah bu projemizi en ksıa sürede hayata geçireceğiz. Şu an kesinleşmiş bir durum yok. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Kanal Kütahya projesi çerçevesinde vatandaşların boş vakitlerinde hoşça vakit geçirebilecekleri yem yeşil parklar, oturma yerleri ve yürüyüş yolları yapılması planlanıyor. Projede kıyı şeritleri sosyal ve kültürel aktivitelerle çeşitli su sporlarının gerçekleştirilebileceği sosyal alanlar yer alıyor. Kütahya “ Kanal Kütahya Projesi ile duru, romantik ve büyüleyici bir güzelliğe sahip olarak yeniden hayat bulması beklenirken ünlü dünya şehirleri arasına girmeyi hedefliyor.

 

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği