Kadınlar için mini spor salonu açıldı
300x250

Kütahya Belediyesi sosyal belediyecilik alanında kentte kadın ve çocuklar için oluşturulan yaşam alanlarına bir yenisini daha ekledi. Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesileri’nde dar gelirli kadınlara özel mini spor salonu açılışı yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Başlatılan çalışmalar kapsamında Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesileri’nde bulunan alan, mini spor salonu olarak düzenlendi. Açılışı yapılan salonda alt gelir grubu kadınlar ücretsiz olarak Step, Aerobik, Pilates, Tae-bo ve Zumba dallarında spor yapabilecekler.

Fotoğraf açıklaması yok.

Bengisu Sosyal Tesileri’nde açılışı yapılan Mini Spor Salonundan dar gelirli kadınların ücretsiz olarak yararlanabileceğini belirten Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, “ Atıl durumda olan bu salonu elden geçirdik, eksiklerini tamamladık, şehrimizin güzel insanlarına hediye ettik. Kütahyalılara hizmet etmek bizim için hep onur oldu. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu şehrin insanı hizmetlerin en güzeline layıktır. Bu salon kadınlarımıza hayırlı olsun. Bu salon tamamen ücretsiz olarak dar gelirli kadınlarımıza hizmet verecek” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği