KADES TEK DOKUNUŞ HAYAT KURTARACAK
300x250

Kütahya Valisi Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Jandarma, Emniyet, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce kurulan tanıtım ve bilgilendirme stantlarını ziyaret etti.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında; İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk, Kadın Kısım Amirliği, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) ekiplerince kurulan stantlarda KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) hakkında bilgiler verilen stantları ziyaret edip faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek personele ve vatandaşa karanfil verdi.

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

“TEK DOKUNUŞ HAYAT KURTARACAK”

Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak ve KADES’in kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla kurulan stantlarda kadınların uygulama hakkında bilgilendirildiğini, tanıtıcı ve bilgilendirici broşürlerin dağıtıldığını belirten Vali Ali Çelik, “Kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla hazırlanan KADES uygulamasını her bir kadının telefonuna indirmesini arzu ediyoruz. Şiddet gören veya görme ihtimali olan kadınlar, tek bir dokunuşla kolluk kuvvetlerimize ulaşarak yardım alacak. Tek dokunuş hayat kurtaracak” dedi.

Vali Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik’e Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Tayfun Gürses, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatma Uz ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay eşlik etti.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği