İyi Partili Özatik ' Kütahya için var gücümle çalışmaya hazırım'
300x250
İYİ Parti Kütahya 1. sıra Milletvekili Adayı Prof.Dr. Orhan Özatik, "Kütahya’nın öz evladı olarak, Kütahyamızı hak ettiği en İYİ yere ulaşması için var gücümle çalışmaya hazırım." dedi. 
Prof.Dr.Orhan Özatik, milletvekili aday listelerinin açıklanmasından sonra, yaptığı sosyal medya paylaşımında " Kütahya'nın öz evladı olarak , *Adaletin, Demokrasinin ve Sorumlu Siyasetin öncelikli olduğu İYİ PARTİ ‘de, yıllardır sorunları halının altına süpürülen, görmezden gelinen Kütahya’mızı hak ettiği en İYİ yere ulaşması için var gücümle çalışmaya hazırım.
*Kütahya’mızın sorumluluğunun ağırlığının ve bu sorumluluğu taşımanın onurunun da farkındayım. Bu sorumluluk bilinci ve heyecanla şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için göreve hazırım!
*Kutuplaşmadan, çözüm odaklı bir anlayışla ülkemize, ilimize, ilçelerimize ve köylerimize kulak vermek, milletimizin dertlerini dile getirmek için, Kütahya’nın TBMM’ndeki sesi olmak için göreve hazırım.
Şahsıma aday gösterilme süresinde destek olan başta, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiye, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Kütahya İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm Kütahya'lı dostlarımıza teşekkür ederim.." dedi. 
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği