İyi partide 3 isim aday adaylığını açıkladı
300x250

2023 yılı Genel Seçimleri öncesinde İYİ Parti’den üç isim milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. 22 Mart’a kadar aday adaylık başvurularının devam edeceğini açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Nurhan Sunel aday adaylık için başvuru yapan ve hizmet yarışında İYİ Parti’de yerini alan herkese teşekkürlerini iletti.

İYİ Parti Kütahya Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklayan Yatırım ve Proje Danışmanı Atalay Şahinbakan, Parti Binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şahinbakan, Kütahyalı hemşerilerinin desteğini beklediğini belirterek Kütahya’ya hakkıyla hizmet eden ve temsil eden bir vekil bulunmadığını da belirterek “Devleti tanımayan bürokrasi geçmişi olmayan vekillerin Kütahya’ya hizmet getirmesi mümkün değildir. Kendi hayatının yatırım projeleri hazırlamakla geçti. Bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanına bine yakın yatırım gerçekleştirdim” şeklinde konuştu.

Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Tavşanlı doğumlu Prof. Dr. Mehmet Gezer, “Paranın nasıl kazanıldığını Tunçbilek’te yeraltında çalışan babamdan öğrendim. Kütahya’da olan biten bütün hem olumlu hem olumsuz her şeyi yakinen biliyorum” ifadelerini kullandı. Akademik kariyerini de aktaran Gezer 22 yıl Marmara üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünde görev yaptığını, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Müzik Eğitim Bölümünü açtığını DPÜ’deki ihtiyaç üzerine memlekete döndüğünü söyledi. Akademik anlamda müzik terapi çalışmalarını başlatan ilk isim olduğunu belirten Prof. Dr. Gezer, “Kütahya’mızı 1. Sınıf bir il konumuna getirmek için namusum şerefim üzerine söz veriyorum. Liyakat sahibi, Kütahya’yı iyi tanıyan bir madencinin evladı olarak sözüm söz. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin” diye konuştu.

İYİ Parti Kütahya Milletvekilliğine aday adaylığı müracaatında bulunduğu belirten 1986 Kütahya doğumlu Av. Ergün Karaduman “İktidarın ülkeyi yönetmekte yaşadığı sorunların Kütahya2da da büyük yansıması olduğunu vurgulayan Karaduman sözlerine şöyle son verdi; “Kütahya’mız son 20 yılda her geçen gün geriye gidiyor, hep gelecek ile avutuluyor. Vaad edilen başta Polis MYO, hızlı tren bor karbür farikası istihdam vaatleri yerine gelmedi. Kütahya lobisi ve siyaseti hiç olmadığı kadar zayıfladı. Kütahya’nın sürekli göç verdi ve çevre illerin gerisinde kaldı. Ülkemin ve Kütahya’mızın uçurumun eşiğine geldiği bu günlerde her Müslüman Türk genci gibi vazifeden kaçmamak ve herkesin sorumluluk alması gerektiği bilinciyle bu kutlu göreve kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’dan talibim. Kütahyalı hemşerilerimin desteğini bekliyorum.” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği