İyi Parti, aday adaylarını iftarda buluşturdu
300x250

 

İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığınca, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulunan 31 isim kamuoyuna tanıtıldı.
 
İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında “Bugün ki gibi el ele kol kola birlikte çalışacağız. Kütahya’da 1. Parti olarak tarih yazacağız” ifadelerine yer verdi.
 
İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından il merkezindeki bir düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte İYİ Parti Kütahya Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan 31 isim tek tek kürsüde özgeçmişleri okunarak tanıtıldı.
 
PARTİMİZİE BÜYÜK BİR TEVECCÜH OLMUŞTUR
28. Dönem İYİ Parti Kütahya Aday Adaylarının tanıtıldığı gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel şu ifadelere yer verdi. “ 15 Mart tarihinde başlayan Aday Adaylığı başvuruları 24 Mart tarihi itibari ile sona ermiştir. Bu sürede partimize büyük bir teveccüh olmuş Kütahya Milletvekilliği için hepsi birbirinden değerli partili dava arkadaşlarım başvuruda bulunmuştur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yürüdükleri bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.
 
KÜTAHYA’DA 1. PARTİ OLARAK TARİH YAZACAĞIZ
İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel “Bundan sonra genel merkezimizin takdiri nasıl tecelli ederse etsin, sıralama nasıl olursa olsun, inanıyorum ki bugün ki gibi el ele kol kola birlikte çalışacağız. Kütahya’da 1. Parti olarak tarih yazacağız. Tarih… Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin ifade ettiği gibi “ bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket” diyenlerin siyasetidir. Bu mübarek akşamda bir kere daha ifade ediyorum ki, kimse endişelenmesin aziz milletimiz müsterih olsun. Kütahya İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak. Bizi bir arada tutan binlerce yıllık kardeşlik hukukundan ve millet olma bilincinden bugüne kadar hiç ayrılmadık. Bundan sonrada ayrılmayacağız. Aynı camide buluştuğumuz, aynı Kıble ’ye yönelerek, aynı safta namaza durduğumuz din kardeşlerimizden bizi birbirimize düşürmek isteyenler çıkabilir. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden her alanda üreten zengin, mutlu ve güçlü Türkiye için hepimiz İYİ’ler ailesinde bir ve beraberiz” ifadelerine yer verdi.
 
TÜRKİYE’DE İKTİDAR OLACAĞIZ
İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel “Kütahya’da 1. Parti olacağız. Türkiye’de iktidar olacağız, iktidar… Nasip olursa 5 Milletvekilini Kütahya’dan biz göndereceğiz. Biz buna inandık herkeste inanacak inşallah biz bu güzel topluluğu 2018 yılında tekrar toplamıştık. Ama emin olun bu iktidarın ayak sesleri hepimizin yüzü gülüyor. Biz bir oldukça, diri oldukça, iri oldukça Allah nasip ederse iktidar İYİ partidir” dedi.
728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği