İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
300x250

Türkiye’nin bağımsızlık savaşını ölümsüzleştiren İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı Kütahya’da coşkuyla kutlandı.

Evliya Çelebi İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan İstiklal Marşı’nın 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Hezar Dinari Kültür Merkezinde yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Halil Adıyaman’ın “10 Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” başlıklı günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla devam etti.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Programda; Evliya Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tayfun Kaydan ile öğrencilerinin hazırladığı “Şiirleriyle Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı” büyük beğeni topladı.

İstiklal Marşı’nın 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı, ödül töreniyle sona erdi. İstiklal Marşı’nı ezberden okuma ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kütahya Valisi Ali Çelik verdi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Öğrencileri tebrik eden Vali Ali Çelik, “İstiklal Marşı’mızın her bir dizesinde bize düşen sorumluluk var. Milletimizin ve bağımsızlığımızın sonsuza kadar var olması için ne gerekiyorsa yapma çabasında olmalıyız” dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği