İSPANYA’DAN TAVŞANLI’YA OTOMOTİV STAJINA GELDİLER 
300x250


TAVŞANLI MTAL ERASMUS PROJESİ İLE 3 ÖĞRENCİ TAVŞANLI SANAYİ SİTESİNDEKİ BOSCH CAR SERVİS YILMAZ OTO’DA STAJ YAPIYORLAR 

Tavşanlı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin Ulusal Ajans desteği ile Erasmus+ projesi kapsamında, Teknik lisede teorik eğitim alan; Alexandro Barna Kocze, Roger Colomer Pi, Cristian Turcan, Tavşanlı Çukurköy Sanayide ;  Bosch Car Servis Yılmaz Oto’da staj yapıyorlar. 

Tavşanlı MTAL ile İspanya Institut Julio Antonio Okulu ve  proje paydaşı BOSCH CAR SERVİS YILMAZ OTO projesi Kütahya’da örnek olacak bir uygulamanın öncülüğünü yapıyorlar. 
Alexandro Barna Kocze, Roger Colomer Pi, Cristian Turcan’nın Türkiye’de bulunan araçlar ve bakım prosedürleri hakkında uygulamalı eğitim alıyorlar. 

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit KÜÇÜKKAĞNICI Tavşanlı’da böyle bir organizasyonda ilk olmaktan ve bu erasmus+ projesini paydaşlarımızla uyumlu bir şekilde yürütmekten memnunuz. Bu tür projeler , Ülkemiz, İlimiz, İlçemiz ve Okulumuzun tanıtımı için büyük katkı sağlayacak. Çalışmalarımız yeni projelerle  artarak devam edecek” dedi.

Firma yetkilileri Yılmaz ve Aziz KAYASAL kardeşler, bu projenin içinde olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek şu bilgileri verdiler:
“Kütahya, temsilcisi olduğumuz Robert Bosch GmbH. Firması Yıllardır Tüm Dünyada Otomotiv anlamında eğitim ve öğretimin sürdürülebilmesi için Teknik eğitim okulları ve Yüksek öğretim kurumlarına bedelsiz hibe olarak yardımcı bütün ekipman ve yıllık kullanım aboneliği sağlıyor. Biz de, Çukurköy sanayi sitesindeki tesislerimiz de, bu ortamı oluşturduk. Ayrıca Kütahya'da bu şekilde ilk defa  uygulanan erasmus+  projenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. “

HABER : Tavşanlının Sesi Gazetesi

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği