İsmail Güldüren : '2.lige çıkacağız'
300x250

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren yaptığı açıklamada “Zorlu bir 3 hafta bizi bekliyor, maçlara tek tek bakmak gerek önceliğimiz deplasmanda oynayacağımız Hendekspor maçından galibiyet ile ayrılmak ve play-off’ları garantilemek olacak. Oyuncularıma güveniyorum,sakat oyuncumuz yok cezalı oyuncumuz var ama bizim için bunlar bahane değil çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak Kütahya’ya galip dönmek istiyoruz.
    Bayram öncesi Batman Petrolspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maç bizim için çok önemli taraftarımıza buradan bir mesaj iletmek isterim, bizi yalnız bırakmasınlar nasıl önceki maçlarda bizi son topa kadar destekledilerse bu maçta’da bizi desteklemelerini istiyorum. 
    Ligin son maçını deplasmanda Erbaa spor ile yapacağız bu maçın’da zorluk derecesi diğer maçları aratmayacak kadar yüksek olacaktır. Ama dediğim gibi biz 2. Lig hedefi olan bir kulübüz ve bu şehir bunu haketti tüm oyuncularım bu bilinçte maçlara hazırlanmak’ta kimsenin endişesi olmasın Allah’ın izniyle play-offlar’dan 2.lige çıkacağız biz inaniyoruz, oyuncularım inanıyor, yönetim inanıyor şehir’de inansın. Yolun sonunda güzel günler bizi bekliyor.
    Buradan Belediye Başkanım Prof. Dr. Alim Işık’a Kulüp Başkanımız Erdoğan Çolak ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum bizi geldiğimiz günden beri hiç yalnız bırakmadılar, hep destekliyorlar.”dedi.

728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Kütahya Nöbetçi Eczaneler

Anket

150x150
150x150

E-Bülten Aboneliği